Tastets

Golafreries de formatge de cabra:

De cada llesca de pa de motlle feu 4 cercles amb un got de xarrup. Poseu una porció de formatge de cabra y a gratinar al forn. Una vegada gratinat poseu-hi melmelades de diferents gusts.

Vol - ou - vent:

Compreu vol-ou vent a qualsevol lloc, els ideals son els paquets de dotze. Aneu amb compte i mireu que estiguin en perfecte estat, ja que hi han comerços que per tal de guanyar diners no tenen escrupols de vendre-te'ls esmicolats.

Amb crema de formatge esmicoleu barretes de cranc amb all i julivert molt talladet, remeneu amb una forquilla fins que quedi tot ben integrat i fiqueu la masa dins del vol-ou-vent. Decoreulo amb una tomàqueta.

Llagostins cuits:

En un cassó poseu aigua mineral amb sal i la porteu a ebullició. Quan bulli afegir els llagostins crus. Quan tornir a bullir trieu-los rapidament i els refredeu amb aigua ben freda. Poseulos sobre paper de cuina per tal de aixugar-los. Acompanyar amb qualsevol salsa que us agradi.

Triangles de pernil i pinya:

Torreu el pa de motlle i telleu-lo en cuatre triangles i poseu-hi una mica de mantega, a sobre el pernil Ibèric i sobre el pernil una mica de pinya tallada molt fina.

Foie gratinat:

Talleu llesques pa (Barra de 250 gr.) al bies i torreu-les. Poseu un tall de foie de menys de mig cm. a sobre. Preescalfeu el forn a 170 graus i fiqueu les llesques amb el foie a dins durant poc temps (només cal que perdi rigidessa). El treieu i fiqueu sucre per sobre, amb un soplet de cuina cremeu el sucre.(Els soplets de cuina hi ha de molts preus, amb un de 18 € ja fareu)

Alvocat amb crema d'anxoves:

Poseu les anxoves en un got de mesures i 1/4 de litre de crema de llet (nata liquida per cuinar) ipaseu-lo per el turmix. Peleu el alvocat i talleu-lo al vostre gust. Posar l'alvocat en plats individuals i la crema per sobre de cada ració. IMPORTANT no poseu sal ni pebre.

Xarrup de crema de bolets amb licor i foie:

Saltegeu els bolets en una paella, poseu-hi sal i pebre al gust i una mica d'all i julivert. Quan estiguin fets poseu el resultat dins un got de mesures amb una mica de llet fins que quedi una crema, rectifiqueu si cal de pebre i sal. Serviu la crema molt calenta en gots de xarrup, una gota de conyac o güisqui i el foie